Vi bruger et super brugervenligt bookingsystem, som er nemt for alle medarbejdere at håndtere.

Ved at scanne en QR kode med mobilen kommer du direkte ind i vores bookingsystem på Massør-ordning Danmarks hjemmeside. QR-koden finder du blandt andet på plakater samt foldere der befinder sig rundt omkring på arbejdspladsen.

Via bookingsystemet kan du tilmelde dig massage på de dage der med din virksomhed er aftalt at vores massører kommer ud.

 

Vi indgår en fleksibel og overskuelig samarbejdsaftale

Vi anbefaler, at dine medarbejdere får Massørordning 1-2 gange om måneden. Vores erfaring viser at går der over en måned mellem behandlingerne, så mistes sammenhængen mellem behandlingerne, og den forebyggende effekt udebliver.

Vi tilpasser vores besøg i forhold til antal tilmeldte til ordningen, og tilstræber flere dage at vælge i mellem. Normalt skal der som minimum tilmeldes 10 personer hver måned, for at en fast aftale kan indgås. Vi arbejder ikke med kontraktperioder, da vi mener at kvaliteten i ydelsen skal bære kontraktens holbarhed.

Medarbejderen booker selv sin tid på interne skemaer i virksomheden. Disse tider er koordineret med MOD i op til 3 måneder af gangen.